Τελικός Champions League: Η Ίντερ πούλησε 43.000 εισιτήρια για το Τζουζέπε Μεάτσα

Η μεγάλη ώρα για τους φιλάθλους της Ιντερ, πλησιάζει, καθώς το ερχόμενο Σάββατο (10/6) οι «νερατζούρι» θ’ αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Σίτι, στον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί (22:00) στο στάδιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης το Σάββατο.

Και οι διοικούντες την Ίντερ, σκέφθηκαν τους φιλάθλους, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να κάνουν το ταξίδι για την Τουρκία, προσφέροντας την μετάδοση του τελικού του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, σε γιγαντοοθόνη στο Τζουζέπε Μεάτσα.

Οπως ανέφερε η ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», οι φίλαθλοι της Ιντερ, έκαναν ανάρπαστα τα «μαγικά χαρτάκια», καθώς σε διάστημα μόλις επτά ωρών, διατέθηκαν 43.000 εισιτήρια, έναντι 10 και 20 ευρώ.

Πλησιάζει σε Ανταμά Τραορέ η Μπέτις
Προηγούμενο άρθρο Πλησιάζει σε Ανταμά Τραορέ η Μπέτις
Επόμενο άρθρο Έβρος: Τούρκοι με ντουντούκες κάλεσαν τους μετανάστες στη νησίδα να γυρίσουν πίσω στην Τουρκία
Έβρος: Τούρκοι με ντουντούκες κάλεσαν τους μετανάστες στη νησίδα να γυρίσουν πίσω στην Τουρκία

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News