Τεν Χάαχ: «Σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Μαρσιάλ, αλλά δύσκολα βασίζεσαι επάνω του»

από AllAboutARIS

Την Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να αντιμετωπίσει την Κυριακή του Πάσχα (16/04) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τρεις ημέρες μετά τη σοκαριστική ισοπαλία με τη Σεβίλλη στο «Όλντ Τράφορντ» για το Europa League .
Στο συγκεκριμένο ματς, φανέλα βασικού πήρε και ο Αντονί Μαρσιάλ ο οποίος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα έπειτα από δύο μήνες, αρπάζοντας ουσιαστικά την ευκαιρία που του έδωσε ο Έρικ Τεν Χάαχ.

Παρόλα αυτά ο Ολλανδός τεχνικός περιέγραψε τον Μαρσιάλ ως έναν ευέλικτο παίκτη, αλλά είπε ότι είναι στα καλύτερά του όταν ηγείται της επίθεσης, αλλά δεν δίστασε να αναφερθεί και στα συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμού που ταλαιπωρούν τον παίκτη και τον χρήζουν ως… αναξιόπιστο αναφορικά με τη διαθεσιμότητα του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι δύσκολο να τον εμπιστευθώ μακροπρόθεσμα γιατί η ιστορία δείχνει κάτι διαφορετικό, αλλά θέλω να είναι επειδή είναι σπουδαίος παίκτης. Σίγουρα έχει τα προσόντα για να παίξει κορυφαίο ποδόσφαιρο. Όταν είναι σε φόρμα, η ομάδα μας παίζει καλύτερα. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει μπροστά. Για μένα, είναι ο καλύτερος σαν σέντερ φορ, αλλά μπορεί να παίξει και πλάγια»».

Προτεινόμενα Άρθρα