Τεν Χαχ για Μαγκουάιρ: “Έχει σημαντικό ρόλο, ηγείται και δίνει κίνητρο στην ομάδα”

από AllAboutARIS

Ο Χάρι Μαγκουάιρ βρέθηκε ξανά αντιμέτωπος με τη σκληρή κριτική από τον Τύπο και τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά για το λάθος που έκανε κόντρα στη Σεβίλλη και την εν γένει μέτρια παρουσία του στη ρεβάνς με τους Ανδαλουσιάνος.

Ο Έρικ Τεν Χαχ ρωτήθηκε για τον Άγγλο διεθνή στόπερ, τον οποίο υπερασπίστηκε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι ο αρχηγός της ομάδας και δίνει κίνητρο στους συμπαίκτες του.

“Έχει ένα σημαντικό ρόλο. Είναι ο αρχηγός, ηγείται και επικοινωνεί με τον προπονητή, δίνει κίνητρο στην ομάδα. Είναι ένα παράδειγμα στην προπόνηση, κάνει πάντα καλές προπονήσεις”, ανέφερε ο Ολλανδός τεχνικός για τον Άγγλο στόπερ.

Παράλληλα ο Τεν Χαχ ρωτήθηκε για το ποια θα είναι η αντίδραση των κόκκινων διαβόλων απέναντι στους γλάρους και απάντησε: “Νομίζω ότι (οι παίκτες) καταλαβαίνουν, αλλά αν όχι είναι καιρός να το συνειδητοποιήσουν. Είναι υπέροχο να είσαι μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να είσαι μέλος αυτής της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά η άλλη πλευρά είναι ότι πρέπει να το αποδεικνύεις σε κάθε παιχνίδι”.

Τέλος για το αν το πρόβλημα της ομάδας είναι στη νοοτροπία: “Δεν μπορούμε να το αρνηθούμε ότι είναι θέμα νοοτροπίας. Αυτή η ομάδα, αυτό που μπορεί να κάνει πολύ καλά είναι να αντιδράσει μεταξύ των αγώνων. Αυτό που μπορεί να κάνει λιγότερο είναι να αντιδράσει κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού σε μια αποτυχία. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα