Τερζής: «Αυτόν τον χαρακτήρα θέλουμε κάθε Κυριακή» (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αντίδραση της ομάδας και η θετική παρουσία των νέων προσώπων της ενδεκάδας ήταν οι βασικοί άξονες των όσων ανέφερε ο Τόλης Τερζής στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

“Παρόλο που δεχθήκαμε το γκολ δεν πανικοβληθήκαμε. Ημασταν ήρεμοι, γυρίσαμε τη μπάλα με υπομονή. Ο Αντίπαλος γύρισε πίσω και έγινε ακόμα πιο δύσκολο για εμάς. Ξέραμε όμως τί θέλαμε μέσα στο γήπεδο. Το γυρίσαμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο. Με το 3-1  κλειδώσαμε το παιχνίδι. Η εμφάνισή μας ήταν καλή. Μπράβο στα παιδιά. Έβγαλαν αντίδραση μετά τη Λαμία και περιμένουμε τα δέκα των πλέι οφ. Αυτό που θέλουμε είναι να διασφαλίσουμε την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού των “κιτρινόμαυρων”.

Τα πολλά νέα πρόσωπα δεν επηρέασαν το παιχνίδι του ΑΡΗ και άφησαν ικανοποιημένο τον προπονητή του ΑΡΗ : “Είχαμε κάποια προβλήματα με τιμωρίες και τραυματισμούς αυτή την εβδομάδα. Για τον Μάριο (σ.σ. Σιαμπάνη) πρέπει να πω ότι δουλεύει πολύ καλά με τον Αντώνη (σ.σ. Λυκούρη). Θέλαμε να τον επιβραβεύσουμε, για αυτό και τον βάλαμε. Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Μάριο. Ο Καμάτσο πηγαίνει πολύ καλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Του ζήτησα κάποια πράγματα που έβλεπα στις προπονήσεις. Στη Λαμία ήταν θετικός και σήμερα του έδωσαν την ευκαιρία, έχοντας θετική παρουσία”.

Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΑΡΗΣ είχε άλλη συμπεριφορά και φάνηκε η πνευματική του συγκέντρωση συγκριτικά με τη Λαμία, πράγμα που παραδέχθηκε και ο Τερζής. “Σίγουρα… Αυτό θέλουμε κάθε Κυριακή αλλά δεν είναι εύκολο. Δεν αλλάζουν οι σκέψεις και η προετοιμασία του μυαλού από τη μία μέρα στην άλλη. Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια με κουβέντες που γίνονται με όλα τα παιδιά, συν τον τεχνικό διευθυντή που έχει ενεργό ρόλο και μιλάει με τους παίκτες επίσης. Είναι κάτι που θέλουμε να βελτιώσουμε και το προσπαθούμε”.

Ο Πάλμα έπαιξε σήμερα σε έναν διαφορετικό ρόλο και πιο κεντρικά, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Τερζή. “Ο Πάλμα μπορεί να παίξει και καλά πίσω από τον φορ και ως αριστερός εξτρέμ. Το συζητήσαμε μέσα στην εβδομάδα. Ο Λούις έχει τα χαρακτηριστικά αυτής της θέσης. Είχε περάσει ένα δύσκολο διάστημα τον Ιανουάριο με τον τραυματισμό του και την υποτροπή. Δείχνει ότι συνέρχεται. Σήμερα ήταν καλός αλλά έχει τα περιθώρια για να παρουσιάσει ακόμα καλύτερη εικόνα. “

Προτεινόμενα Άρθρα