“Τεσσάρα” για Κόστα Ρίκα με βασικό τον Σαμόρα

Επιβλητική η Κόστα Ρίκα κόντρα στον Άγιο Χριστόφορο και Νέβις, κερδίζοντας με το εμφατικό 4-0 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το ματς αυτό ήταν το πρώτου καλοκαιριού για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με τον Αλβάρο Σαμόρα να ξεκινάει βασικός και να αγωνίζεται για 78 λεπτά πριν τον αντικαταστήσει ο Ρόγιας.

Ο νεαρός εξτρέμ του ΑΡΗ δεν είχε κάποιο γκολ ή ασίστ αλλά δεν είναι τυχαίο ότι διατηρείται στα βασικά πλάνα του προπονητή και κερδίζει έδαφος ώστε να είναι στην αποστολή της Κόστα Ρίκα για το Κόπα Αμέρικα που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Επόμενη υποχρέωση της Κόστα Ρίκα είναι πάλι για τα προκριματικά του Μουντιάλ, κόντρα στην Γρενάδα (10/06).

 

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγή ενός ατόμου για φωτιά στο Σέιχ Σου (vid)
Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Προσαγωγή ενός ατόμου για φωτιά στο Σέιχ Σου (vid)
Επόμενο άρθρο Η σκληρή δουλειά… απέδωσε καρπούς!
Η σκληρή δουλειά… απέδωσε καρπούς!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News