«Τεσσάρα» στην Τσέλσι με ιστορικό Ράσφορντ και επιστροφή σε CHL η Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Αστεράτη… σφαλιάρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Τσέλσι!
Οι «κόκκινοι διάβολοι» διέλυσαν 4-1 τους Λονδρέζους στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League -κλείνοντας και όλες τις εκκρεμότητες της Λίγκας εν όψει της τελευταίας «στροφής» την Κυριακή (28/5)- κι έτσι εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή της στο Champions League μετά από απουσία ενός χρόνου. Συγκεκριμένα, ανέβηκαν στην 3η θέση (72β.), για την οποία έχουν τον πρώτο λόγο σε σχέση με τη Νιούκαστλ (στο -2, αλλά με τεράστιο προβάδισμα στη διαφορά των γκολ που αποτελεί το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας). Από την άλλη, μια θλιβερή σεζόν βαίνει προς το τέλος της για τη 12η Τσέλσι, η οποία παρέμεινε με μία νίκη στα 13 τελευταία της παιχνίδια.
Σ’ ένα ματς που ο Ράσφορντ πέρασε αλλαγή στη θέση του τραυματία Άντονι και, σκοράροντας, έγινε ο πρώτος παίκτης της Γιουνάιτεντ που φτάνει τα 30 γκολ σε μία σεζόν μετά τον Φαν Πέρσι (2012/13).
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, με τον Κασεμίρο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6′, για να χτυπήσουν και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’+5′) με τον Μαρσιάλ.
Τα άλλα δύο τα πέτυχαν προς το φινάλε του ματς, με τον Φοφανά σ’ αμφότερα να βάζει… καταλάθος την υπογραφή του. Συγκεκριμένα, ο νεαρός κεντρικός αμυντικών των «μπλε» υπέπεσε σε πέναλτι στον Φερνάντες, με τον Πορτογάλο χαφ (που του ‘χε κάνει πρώτα τρομερή ποδιά) να αναλαμβάνει και την εκτέλεση για το 3-0 στο 73’. Ενώ στο 78′, χάρισε την μπάλα στον Φερνάντες που έδωσε στον Ράσφορντ, με τον Άγγλο φορ να διαμορφώνει το 4-0 φτάνοντας και τα 30 τέρματα. Το γκολ της… τιμής για την Τσέλσι -η οποία αδικείται εν μέρει από το εύρος του σκορ (εάν και η ομάδα του Τεν Χαγκ είχε και δύο δοκάρια)- πέτυχε στο 89′ με ωραίο πλασέ ο Φέλιξ.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X