Τεσσάρα της Μπράιτον σε Τότεναμ

από AllAboutARIS

Η Μπράιτον φόρτωσε την Τότεναμ με γκολ στο ΑΜΕΧ (4-2) και την άφησε εκτός του top-4 της Premier League. Ανέβηκε 8η η ομάδα του Ντε Τζέρμπι.
Η Τότεναμ ήταν προβληματική στο τελευταίο κομμάτι του ματς με την Έβερτον παρά τη νίκη και τώρα ήρθε η επιβεβαίωση της κατάστασης της ομάδας του Άγγελου Ποστέκογλου με τη βαριά ήττα στην έδρα της Μπράιτον. Η τελευταία έχασε πολλές ευκαιρίες και προηγήθηκε με 4-0, για να σουλουπώσουν οι Spurs το σκορ στο φινάλε (4-2). Υποχώρησε κάτω από την Σίτι, στην 5η θέση της βαθμολογίας η Τότεναμ, στο Νο8 πλέον η Μπράιτον.

Στο 11’ ο Χίνσελγουντ με ωραίο σουτ από το όριο της περιοχής άνοιξε το σκορ και στο 23’ ο Ζοάο Πέδρο με πέναλτι που κέρδισε ο Γουέλμπεκ από τον Κουλουσέβσκι έκανε το 2-0. Η Μπράιτον ήταν κλάση πάνω και στάθηκε άτυχη καθώς στη συνέχεια καθώς οι Μίλνερ και Φαν Χέκε είχαν δοκάρι. Το show συνεχίστηκε στο 64’ με το σουτ παγκόσμιας κλάσης στο παραθυράκι από τον Εστουπινιάν για το 3-0 και στο 76’ ο Ζοάο Πέδρο με νέο πέναλτι (το πήρε ο Φέργκιουσον από τον Λο Σέλσο) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο φινάλε μείωσε απλά η Τότεναμ με τους Βελίς (75’) και Ντέιβις (85’) για το τελικό 4-2.

Προτεινόμενα Άρθρα