Τζέραρντ: «Δεν πήγα στη Σαουδική Αραβία για τα χρήματα»

από AllAboutARIS

Το καλοκαίρι του 2023 ο Στίβεν Τζέραρντ έκανε την έκπληξη και μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ετιφάκ, ενώ πριν λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Μέσης Ανατολής μέχρι το 2027.

Ο Άγγλος κερδίζει περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από τους Σαουδάραβες, ωστόσο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Telegraph δήλωσε πως το βασικό κίνητρό του για αυτή την επιλογή δεν ήταν το οικονομικό αλλά το ότι έψαχνε μια ευκαιρία να βελτιωθεί μετά την κακή του πορεία στην Άστον Βίλα.

«Ήμουν οικονομικά άνετος εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οπότε δεν πήγα στη Σαουδική Αραβία για τα χρήματα. Έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου; Ναι. Ήταν το μόνο μου κίνητρο; Ένα εκατομμύριο τοις εκατό όχι

Ήθελα να πατήσω στα πόδια μου μετά την εμπειρία στην Άστον Βίλα. Αλλά δεν ήθελα να πάω βιαστικά σε κάτι που δεν ένιωθα σωστό και να ρισκάρω αχρείαστα, ενώ ακόμα ήμουν ένας νεαρός προπονητής. Όταν κάνεις ένα πισωγύρισμα πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Πρέπει να δεις τι έχεις κάνει λάθος και να προσπαθήσεις να βελτιωθείς», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέραρντ.

Προτεινόμενα Άρθρα