Την Τρίτη το ραντεβού Καρυπίδη-Μπούργος για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αυτές τις ημέρες έχει να ασχοληθεί με τον Σαράκη και την παρέα του προσπαθούν να “αρπάξουν” μέσα από τα χέρια της ομάδας την ευρωπαϊκή άδεια. Ωστόσο υπάρχει κι ένα ποδοσφαιρικό τμήμα κι ένας προγραμματισμός, ο οποίος θα πρέπει να γίνει, που είναι εξίσου πολύ σημαντική διαδικασία.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS την προσεχή Τρίτη αναμένεται να γίνει συνάντηση ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Χερμάν Μπούργος. Μία κουβέντα που ήταν να γίνει αυτές τις ημέρες, αλλά λόγω των καταστάσεων και της προτεραιότητας που δόθηκε για την οχύρωση της ομάδας, πήγε λίγο πίσω.

Την Τρίτη λοιπόν θα συναντηθούν και θα τεθεί επί τάπητος ο αγωνιστικός σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. Ο ιδιοκτήτης και ο προπονητής της ομάδας, αφού μιλήσουν, θα αποφασίσουν τι θα γίνει με όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις σχετικές με το υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Για τους παίκτες, τα συμβόλαια των παικτών ολοκληρώνονται (Ματίγια, Κουέστα, Γκάμα, Σάκιτς κ.α.), αλλά και για εκείνους που έχουν συμβόλαια και δεν υπολογίζονται. Προφανώς θα συζητηθούν και μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και θέματα προετοιμασίας.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X