Της… αλλοίωσης στα φετινά ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρεις φόρες το ίδιο έργο στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΑΡΗ και ΠΑΟΚ, με τη διαιτησία να παίζει πάντα τον ρόλο της και με τους ασπρόμαυρους να είναι για τρίτη ευνοημένοι της υπόθεσης.

Η φετινή χρονιά έχει σημαδευτεί από τα… λάθη εις βάρος του ΑΡΗ και δεν είναι ουκ ολίγα στα μεγάλα παιχνίδια της πόλης, με αφετηρία το ματς πρωταθλήματος στην Τούμπα.. Οταν δηλαδή ο Κουλιεράκης έκανε φάουλ στον Πίρσμαν πριν το γκολ του Ίνγκανσον, με το οποίο είχε διαμορφωθεί το τελικό 1-0.

Πριν έναν μήνα στο “Βικελίδης” η Ελλάδα έγινε μάρτυρας των επιλογών του Μπένετ. Ενεός Σουηδοϊρακινού διαιτητή και ενός Αλβανού VARίστα που άλλαξαν την ροή του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και… βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να γυρίσει ένα ματς που δεν φαινόταν ικανός να το καταφέρει μόνος, ώστε το 1-0 του πρώτου μέρους να γίνει 1-2.

Η αυλαία έπεσε χθες με το πέναλτι και την κόκκινη που δεν έδωσε ο Αγκάγιεφ στον Κουλιεράκη, ο οποίος θα άφηνε τον ΠΑΟΚ με δέκα και θα άλλαζε ολοκληρωτικά η ροή του αγώνα. Ναιι μεν ο ΑΡΗΣ δεν είχε την εικόνα που έπρεπε σε κάποια διαστήματα, όμως δεν θα γινόταν κουβέντα για αυτήν εάν ο Αζέρος έκανε σωστά τη δουλειά του.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X