Τιχόνοφ: “Μας περιμένει ένα δύσκολο δεύτερο παιχνίδι, μπροστά σε κόσμο”

από AllAboutARIS

“Πετύχαμε να πάρουμε ένα άνετο αποτέλεσμα. Ναι, θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε δύο λάθη, το ένα από τον τερματοφύλακά μας και το άλλο επειδή χάσαμε τη μπάλα. Δε νομίζω ότι δημιούργησε ο αντίπαλος κάτι, αλλά υπήρχε πίεση σε μας. Είχαμε τις στιγμές μας και εμείς, αλλά νομίζω ότι το 2-0 είναι καλό αποτέλεσμα” σημείωσε αρχικά ο Αντρέι Τιχόνοφ.

Για τον σκόρερ Τομάσοφ:

“Ο Μαρίν είναι εκπληκτικός, αλλά και όλη η ομάδα επίσης. Όλη η ομάδα λειτούργησε σε άμυνα και επίθεση και ο Μαρίν έκανε τη δουλειά του”.

Παράλληλα, έκανε αναφορές στον διαιτητή της αναμέτρησης:

“Ο διαιτητής ήταν περίεργος, γιατί υπήρχαν στιγμές που δεν σφύριξε όπως θα έπρεπε, αλλά γενικώς νομίζω ότι το αντιμετώπισε καλά το παιχνίδι. Δε νομίζω ότι υπήρξαν λάθη που θα μπορούσαν να προκαλέσουν παράπονα από τις δύο ομάδες”.

Τέλος, αναφέρθηκε στον ΑΡΗ και τον επαναληπτικό αγώνα:

“Ο ΑΡΗΣ ήταν μια από τις πιο δύσκολες ομάδες στην κλήρωση, αλλά εμείς θα παίξουμε για τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά κι αν δεν δεχθούμε γκολ, θα έχουμε τις ευκαιρίες μας να βάλουμε. Είναι μια νίκη που την αξίζαμε, αλλά είναι μόνο το πρώτο βήμα. Καταλαβαίνουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά αν έχει κόσμο το γήπεδο, δεν θα είναι εύκολο για μας, αλλά και στην Ελλάδα θα παίξουμε για τη νίκη”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X