Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για την μεταγραφή του Σιφουέντες

από AllAboutARIS

Μέσα στην ημέρα ο ΑΡΗΣ ΘΑ ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Χοσέ Σιφουέντες, με μονοετή δανεισμό από την Ρέιντζερς.

Το θέμα φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα ξένα ΜΜΕ, καθώς υπάρχουν αρκετές αναφορές σε ιστοσελίδες.

“Ο μέσος θα ενταχθεί στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης με συμβόλαιο δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με οψιόν αγοράς της μεταγραφής στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ (2,6 εκατομμύρια δολάρια). Ο Σιφουέντες παραμένει με συμβόλαιο με τη Ρέιντζερς μέχρι το 2027”, αναφέρει η aficioncentral, ενώ η ιστοσελίδα studio futbol τονίζει: “Μετά από ένα μέτριο πέρασμα από την Κρουζέιρο της Βραζιλίας, ο Χοσέ Σιφουέντες θα επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά όχι στη Ρέιντζερς της Σκωτίας.  Ο 25χρονος μέσος θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα ενισχύσει τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Κρουζέιρο, ο παίκτης φτάνει ως δανεικός από τη Ρέιντζερς, μέχρι τον Ιούνιο του 2025 με οψιόν αγοράς για 2,4 εκατομμύρια ευρώ”.

Τις ίδιες πληροφορίες μεταφέρει και ο γνωστός δημοσιογράφος, Σέζαρ Μέρλο, με ανάρτησή του στο X.

«Ο Σιφουέντες είναι στην Ελλάδα για να περάσει τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο 25χρονος μέσος θα αγωνιστεί ως δανεικός αλλά ο νέος σύλλογός του (ΑΡΗΣ) έχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του (2.4 εκατ. ευρώ) εάν εκπληρώσει συγκεκριμένους στόχους. Ο Σιφουέντες θα είναι συμπαίκτης κι ενός άλλου ποδοσφαιριστή από τον Ισημερινό καθώς ο Κίκε Σαβέριο αγωνίζεται στην ελληνική ομάδα», αναφέρει η ιστοσελίδα «orbitadeportiva.net».

Προτεινόμενα Άρθρα