Τι… κάνει ο Ματέο Γκαρσία στο Μεξικό

από AllAboutARIS

Στα τέλη Ιουνίου, ο ΑΡΗΣ ανακοίνωσε την πώληση του Ματέο Γκαρσία στην Άτλας, με τον Αργεντινό εξτρέμ να μετακομίζει στο Μεξικό για να συνεχίσει την καριέρα του. Σε μία μεταγραφή που… άρχισε καλά για τον Ματέο, αλλά η συνέχεια δεν είναι ιδιαίτερα «εντυπωσιακή».

Ο 27χρονος ξεκίνησε βασικός στα πρώτα τρία ματς για το Leagues Cup, αντιμετωπίζοντας ομάδες από τις ΗΠΑ, πετυχαίνοντας μάλιστα κι ένα γκολ στον αγώνα κόντρα στην Νιου Ίνγκλαντ στις 4 Αυγούστου. Ωστόσο στο πρωτάθλημα του Μεξικό, τα πράγματα δεν πάνε ιδιαίτερα καλά για τον πρώην παίκτη του ΑΡΗ. Στις 10 αγωνιστικές που έχουν παιχθεί μέχρι στιγμής, έχει καταγράψει συνολικά 6 συμμετοχές, όλες ως αλλαγή, εκτός από ένα ματς, εκείνο κόντρα στην Σάντος Λαγκούνα, στο οποίο έπαιξε 68 λεπτά ως φορ.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην αναμέτρηση με την Πουέμπλα, πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς να μπορέσει να αποτρέψει την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-3. Συν το ότι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν έχει ούτε γκολ ούτε ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα