Τον νίκησε η κατάθλιψη: Σοκ με Ίλιτσιτς στην Αταλάντα

από AllAboutARIS

Τα άσχημα νέα έσκασαν στην αρχή της πανδημίας. Ο σήμερα 34χρονος άσος χτυπήθηκε από την κατάθλιψη σε μια περίοδο που τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να έχει «πιάσει» τη σύζυγό του με άλλο άνδρα. Δεν επιβεβαιώνεται από κάπου ότι το ένα έχει σχέση με το άλλο, όμως αυτό που είναι σίγουρο ότι από το σημείο αυτό άρχισε η πτώση ενός παίκτη που μέχρι τότε ήταν από τους πιο φορμαρισμένους στην Ευρώπη.

Ο «Πρίγκηπας της Σλοβενίας» ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η Αταλάντα άλλαξε επίπεδο τα τελευταία χρόνια, όμως το φινάλε του στο club φαίνεται πως δεν είναι όπως ενός παραμυθιού.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στο 2-6 επί της Ουντινέζε καθώς στα πρόσφατα ματς με Βενέτσια και Ιντερ βρέθηκε εκτός αποστολής από τον Τζανπιέρο Γκασπερίνι. Η τελευταία φορά που έπαιξε βασικός, ήταν πριν έναν μήνα. Οι καλές μέρες του Ιλιτσιτς με την Αταλάντα βρίσκονται οριστικά στο παρελθόν, αφού όπως γίνεται σαφές στα πλέον αξιόπιστα ιταλικά Μέσα, ο Γιόζιπ συνεχίζει να δίνει μάχη με την κατάθλιψη, σε μια κατάσταση που, όπως είπαμε, ξεκίνησε την περίοδο του πρώτου lockdown.

Μέχρι στιγμής ο σύλλογος δεν έχει επικοινωνήσει κάτι και προσπαθεί να διαχειριστεί την υπόθεση με κατανόηση και διακριτικότητα, όπως συνέβη και το 2019. Δεδομένου ότι ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, δεν είναι δυνατόν να μείνει άμεσα ελεύθερος, όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τεθεί στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες.

Μια πιθανή μεταγραφή άλλωστε μπορεί να αφήσει και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες. Την Αταλάντα επειδή θα απαλλαγεί από ένα σκηνικό που τείνει να γίνει μόνιμο, αλλά και τον ίδιο τον Ιλιτσιτς, αφού με μια μετακίνηση ίσως καταφέρει να πατήσει ένεση αδρεναλίνης στο τελευταίο κομμάτι της καριέρας του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X