Το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρα οι κ.κ. Σαράκης και Μπέος έχουν φροντίσει ώστε ο ΑΡΗΣ να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της αθλητικής επικαιρότητας. Οχι όμως για τους αγωνιστικούς λόγους που έγινε ο ίδιος.

Μετά τον Λάσκοφ, κάποιοι πάνε να βάλουν νέα γίδα στην πλάτη του συλλόγου. Οπως και πέρυσι, έτσι και τώρα το θέμα “μπάζει” από παντού, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά βάζουν αυτογκόλ στις εφευρέσεις τους.

Στο επίκεντρο είναι ο κ. Σαράκης… Πάμε λοιπόν να ανακεφαλαιώσουμε.

Ο κ. Σαράκης ήταν αυτός που τον Ιανουάριο του 2020 πήρε το μέρος του ΑΡΗ για την υπόθεση Σιστόν και τόνισε ότι οι οφειλές στον Βραζιλιάνο αφορούν την παλιά ΠΑΕ και όχι την τωρινή. Που να’ ξερε τότε βέβαια…

Το δεύτερο αυτογκόλ είναι μόλις τον περασμένο Ιανουάριο. Και επειδή τα γραπτά μένουν, εύκολα εντοπίζεται στο ίντερνετ του δελτίο Τύπου της ΕΠΟ προ τεσσάρων μηνών, στο οποίο διευκρινίζει ξεκάθαρα ότι ΜΟΝΟ οι ομάδες που συστάθηκαν σε ΠΑΕ από τη σεζόν 2016-17 οφείλουν να είναι τακτοποιημένες ως τις 31 Ιανουαρίου. Και εδώ καταρρίπτεται το επιχείρημα πάνω στο οποίο βασίστηκε η έφεση του κ. Σαράκη.

Καθημερινά, όλο και κάτι προκύπτει που εκθέτει όλο αυτό το σκάνδαλο που πάνε κάποιοι να στήσουν εις βάρος του ΑΡΗ. Είναι επίμονοι αλλά τα γεγονότα και το νομικό πλαίσιο τους εκθέτουν σχεδόν κάθε μέρα και δεν δίνουν άλλη επιλογή στη Δευτεροβάθμια της Εφέσεων. Ο,τιδήποτε άλλο εκτός από τη δικαίωση του ΑΡΗ, θα δείξει τι κρύβεται πίσω από την “κουρτίνα” -όχι ότι δεν γνωρίζουμε βέβαια- και όλοι θα καταλάβουν. Για αυτό στην Αλκμήνης δεν χαλαρώνουν και ήδη δείχνουν αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους, όντας σίγουροι για τη θέση τους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X