Το ανοικτό “παράθυρο” των αλλαγών

Ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό… από την προηγούμενη εβδομάδα, προσεγγίζοντας ως πακέτο το αυριανό ματς με εκείνο κόντρα στη Λαμία.

Δύο ματς μέσα σε τρεις μέρες οπότε είναι αρκετά δύσκολο ο έμπειρος τεχνικός να διατηρήσει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε την περασμένη Κυριακή απέναντι στους Φθιωτούς.

Ξεκινώντας από την άμυνα, ο Μοντόγια αναμένεται να πάρει τη θέση του Φεράρι ενώ “παίζει” και η παρουσία του Ρόουζ στα στόπερ αλλά με το δίδυμο Φαμπιάνο-Μπράμπετς να έχει το προβάδισμα.

Η μεσαία γραμμή είναι πάλι θέμα για τον Μάντζιο και θα εξαρτηθεί από την ετοιμότητα του Βέλεθ… Εφόσον είναι έτοιμος τότε θα παίξει μαζί με Ζουλ και Νταρίντα πιθανότατα, διαφορετικά ο προπονητής θα πάει σε άλλο σχήμα που πάλι μπορεί να μην περιλαμβάνει τον Γκαρθία.

Ο Σαβέριο είναι επίσης πιθανό να επιστρέψει στα εξτρέμ, θέση που διεκδικεί και ο Αλβάρο Σαμόρα.

Πώς διαμορφώνονται τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος του Απριλίου
Προηγούμενο άρθρο Πώς διαμορφώνονται τα πράσινα τιμολόγια ρεύματος του Απριλίου
Επόμενο άρθρο Μανώλης Μαυρομάτης: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον γνωστό αθλητικογράφο (vid)
Μανώλης Μαυρομάτης: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον γνωστό αθλητικογράφο (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News