Το “αντίο” του Μοράτα σε Ατλέτικο και Κόκε

από AllAboutARIS

Ο Άλβαρο Μοράτα αποδέχτηκε την πρόταση της Μίλαν για να συνεχίσει στο “Σαν Σίρο” την ποδοσφαιρική καριέρα του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και είναι πλέον έτοιμος για μία ακόμη μεγάλη αγωνιστική πρόκληση μετά από την παρουσία του σε Γιουβέντους, Ρεάλ, Τσέλσι και Ατλέτικο.

Η τελευταία ήταν εκείνη από την οποία αποχώρησε για να μεταπηδήσει στους ροσονέρι, με τον αρχηγό της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ισπανίας, να αποχαιρετάει τους ροχιμπλάνκος με ένα όμορφο μήνυμα, στο οποίο έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο των ροχιμπλάνκος αλλά και σε έναν -μέχρι πρότινος- συμπαίκτη του.”Σε ευχαριστώ Ατλέτικο. Ευχαριστώ εσένα, τους εργάτες στο σύλλογο και στους οπαδούς, είστε η ψυχή αυτού του συλλόγου.

Και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Κόκε που με βοηθούσε πάντα και με κάθε τρόπο. Είσαι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα μου λείψεις αδερφέ μου”, έγραψε ο Μοράτα στον λογαριασμό του στο Instagram το απόγευμα της Παρασκευής (19/7), με τον Κόκε να μην αφήνει αναπάντητη τη φιλοφρόνηση που δέχτηκε και να ανταποδίδει:

” Η ζωή μάς έφερε κοντά και μας χώρισε πολλές φορές, αλλά ξέρουμε ήδη πώς είναι αυτό το επάγγελμα και ό,τι συνεπάγεται… Εύχομαι σε σένα και στην οικογένειά σου ό,τι καλύτερο. Μου λείπεις!”, ήταν το σχόλιό του στην ανάρτηση του Μοράτα.

Προτεινόμενα Άρθρα