Το απαιτητικό 15νθήμερο και το… Κύπελλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ (15/09) σηματοδοτεί την έναρξη ενός απαιτητικού δεύτερου μισού του Σεπτέμβρη για τον ΑΡΗ.

Μετά το “Γεντί Κουλέ” υπάρχει το ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον Ολυμπιακό και μία εβδομάδα αργότερα ακολουθεί η Τούμπα και ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι όμως μόνο αυτή η τριάδα αγώνων για το πρωτάθλημα.

Αυτόν τον μήνα ξεκινούν και οι υποχρεώσεις του ΑΡΗ για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι “κιτρινόμαυροι” και ακόμα εννέα ομάδες της Stoiximan Super League θα ξεκινήσουν στη διοργάνωση από την 4η φάση. Αυτή θα διεξαχθεί το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου και θα πρόκειται για μονά παιχνίδια.

Αυτό σημαίνει για τον ΑΡΗ ότι ανάμεσα σε δύο ντέρμπι θα κληθεί να δώσει ακόμη ένα σημαντικό΄ματς, για μία διοργάνωση στην οποία έχει πάντα φιλοδοξίες.

Η επιστροφή του Σουλεϊμάνοφ

Στο Κύπελλο τιμωρήθηκε και στο Κύπελλο θα επιστρέψει ο Ρώσος μεσοεπιθετικός. Ο πρώην άσσος της Κράσνονταρ θα εκτίσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της ποινής του με ΟΦΗ και Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου που θα δώσει ο ΑΡΗΣ στα τέλη Σεπτέμβρη. Δηλαδή σε δύο εβδομάδες…

Προτεινόμενα Άρθρα