Το απόλυτο μέχρι τη διακοπή

από AllAboutARIS

Η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσε ώθηση στον ΑΡΗ, ηρεμία αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος ώστε να ρεφάρει για τις απώλειες των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Το “πρέπει” των βαθμών παραμένει ακόμα μεγάλο πάνω από την ομάδα και εν όψει των δύο αγώνων που έχει μπροστά της μέχρι τη δεύτερη διακοπή της Super League ελέω Εθνικών Ομάδων.

Τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Απόλλωνα Σμύρνης είναι ευκαιρία ώστε οι “κιτρινόμαυροι” να προσθέσουν άλλους έξι βαθμούς στο… σακούλι της φετινής συγκομιδής και να πάνε με +4 (10 βαθμούς εφόσον επιστραφεί το -6) στη διακοπή και να ανασυνταχθούν υπό πολύ καλύτερες συνθήκες.

Πρόκειται για δύο παιχνίδια που είναι στα μέτρα της ομάδας του Άκη Μάντζιου αλλά και με μία κοινή ιδιαιτερότητα, αφού Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης άλλαξαν ήδη προπονητή και βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έρθουν ακόμα δύο νίκες για να… κολλήσουν σε αυτήν επί του Παναθηναίκού, θα υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ηρεμία στα αποδυτήρια και η ομάδα θα έχει αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα