Το βάρος και η σημασία τριών κινήσεων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα πάντα στον ΑΡΗ κινούνται τα τελευταία 24ωρα γύρω από τρεις κινήσεις, που έχουν όλο το βάρος της ομάδας αλλά και τη δική τους σημασία.

Ένας φορ, ένας εξτρέμ και ένα “6άρι” είναι οι επόμενες μεταγραφές που επιδιώκουν οι “κιτρινόμαυροι”, ώστε να φτάσουν τις 12 και να καλύψουν το μεγαλύτερο ποσοστό των φετινών προσθηκών.

Με αυτές τις κινήσεις θα κλείσουν όλες οι άμεσες ανάγκες και θα κενά θα περιοριστούν παρά μόνο σε κάποιες ακόμα προσθήκες που θα εξαρτηθούν από τυχόν αποχωρήσεις και φυσικά την πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Europa Conference League.

Ένα στόπερ, ένας ακόμα εξτρέμ, ένας φορ υπό προϋποθέσεις και ενδεχομένως τρίτος τερματοφύλακας είναι οι εκκρεμότητες που θα έχει αφήσει ο ΑΡΗΣ, χωρίς όμως να βιάζεται… Ισως για το στόπερ να υπάρξει κίνηση ως τα τέλη του μήνα αλλά και πάλι υπό συγκεκριμένες συνθήκες.

Ζουλ και Κάρλσον φαίνεται ότι είναι αρκετά κοντά, με τον πρώτο ειδικά να θεωρείται τελειωμένη περίπτωση τα τελευταία 24ωρα και να είναι καθαρά στο χέρι του ΑΡΗ να το “κλειδώσει”

Με τον Μορόν από την άλλη όλο το θέμα φαίνεται να είναι να πειστεί ο παίκτης για τις ευκαιρίες που θα του προσφέρει ο ΑΡΗΣ και το ελληνικό ποδόσφαιρο ώστε να επιστρέψει σε πιο… γεμάτες χρονιές, δίχως να βλέπει αρνητικά την προοπτική του ΑΡΗ. Η περίπτωσή του δεν είναι ακόμα τελειωμένη αλλά παραμένει αρκετά προχωρημένη.

Προτεινόμενα Άρθρα