Το… βαρύ 15νθήμερο και το ροτέισον!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έμαθε χθες το πρόγραμμά του για το Κύπελλο Ελλάδος και συγκεκριμένα για το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο έρχεται τρεις μέρες μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αυτός ο ορισμός πιθανότατα θα αναγκάσει την ομάδα να παραμείνει στην πρωτεύουσα για πέντε μέρες, αφού δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να μεταβεί μετά από λίγα 24ωρα πάλι στην Αθήνα.

Ένα κομμάτι που περιλαμβάνει το βαρύ πρόγραμμα του ΑΡΗ μέσα στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, το οποίο αρχίζει κόντρα στην Καλλιθέα και κορυφώνεται με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το σημείο αναφοράς φυσικάε είναι τα back to back ντέρμπι που η ομάδα θα κληθεί να διαχειριστεί για δεύτερη φορά φέτος, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου.

Οι “κιτρινόμαυροι’ έχουν ακόμα λίγο δρόμο μπροστά τους μέχρι να μπουν σε αυτή τη διαδικασία σκέψης και κυρίως ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος θα αναγκαστεί να αξιοποιήσει σε μεγαλύτερο βαθμό το βάθος του ρόστερ σε σχέση με τον τρόπο που το κάνει μέχρι στιγμής.

Για αυτό άλλωστε… φόρτωσε λίγο παραπάνω κάποιους παίκτες αυτές τις μέρες, με στόχο να είναι εοτιμοπόλεμοι για το “γεμάτο” πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ το επόμενο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα