Το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ βρίσκεται στο επίκεντρο πρωτίστως για αγωνιστικούς λόγους και τη σημασία που έχει για τους «αιώνιους» της Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα όμως, φαίνεται πως αποτελεί… τοπ προτεραιότητα και για την αστυνομία της Θεσσαλονίκης. Τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια περιμετρικά του γηπέδου, από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.
Παράλληλα, αναμένεται να υπάρχουν τρεις εισαγγελείς την Κυριακή στο γήπεδο, για τις ανάγκες του αγώνα. Με όλα τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω στον ΑΡΗ και τον κόσμο του ο οποίος καλείται να δείξει πολύ μεγάλη προσοχή και μη δώσει το παραμικρό δικαίωμα, με δεδομένο μάλιστα ότι η ομάδα είναι υπότροπη και σε περίπτωση που συμβεί κάτι, θα τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές.