Το βρήκε εκεί που το άφησε…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πέντε παιχνίδια με καλές εμφανίσεις σε γενικό πλαίσιο και αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει… Το γκολ όμως δεν ερχόταν για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στην δεύτερη εκκίνησή του στον ΑΡΗ. Μέχρι χθες.

Έπειτα από 373 αγωνιστικά λεπτά ο Μαυριτανός βρήκε το τέρμα που έψαχνε μετά την επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και το οποίο μπορεί να του δώσει την παραπάνω ώθηση για τη συέχεια.

Ο 28χρονος είχε ανάγκη το χθεσινό γκολ αφού αυτή είναι η δουλειά του ως επιθετικός, όπως είπε και ο ίδιος χθες στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Ηταν μία κατάσταση που τον πίεζε ακόμα και αν δεν το έδειχνε, έχοντας χάσει μάλιστα αρκετές ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια.

Αυτό το γκολ μπορεί να άργησε αλλά ίσως ήρθε και σε ένα καλό τάιμινγκ, δηλαδή πριν τη διαδικασία των πλέι οφ όπου ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί πολύ περισσότερο τον Καμαρά και με άλλη αποτελεσματικότητα από αυτή που επέδειξε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Καμαρά βρήκε ξανά δίχτυα κόντρα στην ομάδα που σκόραρε το τελευταίο του γκολ με τον ΑΡΗ στα περσινά πλέι οφ. Σύμπτωση αλλά με το δικό της ενδιαφέρον…

Προτεινόμενα Άρθρα