Το δέλεαρ της Λέγκια και η άδεια στον Ρόουζ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας για τον Λίντσεϊ Ρόουζ, έχει επισκιάσει από χθες την υπόλοιπη επικαιρότητα στον ΑΡΗ.

Η πιθανή πώληση του Γάλλου είναι θέμα συζήτησης εντός και εκτός των “τειχών” της ομάδας, ειδικά από τη στιγμή που το ενδιαφέρον των Πολωνών υφίσταται και είναι… ζεστό.

Οι άνθρωποι της Λέγκια έχουν προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη και τον έχουν δελεάσει με πολύ καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο από αυτό που έχει τον ΑΡΗ, όπως επίσης και με το δέλεαρ της συμμετοχής τους στο Champions League.

Την ίδια στιγμή βέβαια για τον Ρόουζ υπάρχει ο παράγοντας της μετακόμισης στην Πολωνία και κατά πόσο η Βαρσοβία είναι ένα καλό περιβάλλον για την οικογένεια του. Οπως είναι δηλαδή η Θεσσαλονίκη την τελευταία τριετία.

Για τον λόγο αυτό ο 29χρονος στόπερ έχει ζητήσει άδεια από τη διοίκηση του ΑΡΗ -αναμένει από χθες την απάντησή της- ώστε να μεταβεί μέχρι την Κυριακή στην Πολωνία, εκμεταλλευόμενος και το χαλαρό πρόγραμμα της ομάδας πριν το ταξίδι στην Αυστρία, ώστε να μιλήσει με τη Λέγκια.

Οσο υπάρχει στη μέση το ban, δύσκολα θα γίνει κάτι. Πιθανότατα χωρίς αυτή την παράμετρο, η μεταγραφή του να είχε ολοκληρωθεί.

Αν στον ΑΡΗ πάντως είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να καλύψουν το κενό του από τη… δεξαμενή των παικτών με τους οποίους βρίσκονται σε επαφές, τότε αυξάνονται και οι πιθανότητες για να γίνει το deal μέσα στις επόμενες μέρες και με φόντο την 1η Ιουλίου.

Προτεινόμενα Άρθρα