Το διπλό στοίχημα του Μπούργος

από AllAboutARIS

Είθισται όταν ένας προπονητής αναλαμβάνει μια ομάδα να κάνουμε λόγο για τα… στοιχήματα που έχει μπροστά του. Καθαρά ποδοσφαιρικός ο όρος κι έχει να κάνει με πράγματα που δεν πήγαιναν καλά και ο «νέος» θα κάνει την προσπάθειά του να τα αλλάξει-φτιάξει.

Από την αρχή της σεζόν υπήρξαν κι εξακολουθούν βέβαια να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από δύο παίκτες. Ματέο Γκαρσία και Χουάν Ιτούρμπε, δεδομένης ποιότητας και αγωνιστικής αξίας. Οι περισσότεροι περίμεναν να ηγηθούν της επιθετικής γραμμής του ΑΡΗ τη φετινή χρονιά. Πολύ κρύο όμως και λίγο ζέστη μιας και αμφότεροι προφανώς και δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο Χερμάν Μπούργος, από τη στιγμή που είναι πλήρως ενημερωμένος κι έκανε και το δικό του σκάουτινγκ μαθαίνοντας τα πάντα για τον ΑΡΗ, έχει μπροστά του αυτό το διπλό στοίχημα. Την αγωνιστική ανάκαμψη αυτών των δύο ποδοσφαιριστών. Δεν θα ενθουσιαστούμε από τη χθεσινή εξαιρετική παρουσία του Παραγουανού. Θα έχει νόημα αν αποκτήσει διάρκεια. Όσο για τον Ματέο; Στόχος είναι να… επιστρέψει στα παλιά, δηλαδή σε αυτά που είδαμε στην πρώτη θητεία του στον ΑΡΗ. Όσο για τον ρόλο του Μπούργος; Εκτός από αυτά που γίνονται στις προπονήσεις, ρίξτε μια ματιά και στο βίντεο με την παρακάμερα της ΠΑΕ και στις εντολές του. Ιδιαίτερα στον Γκαρσία.

Προτεινόμενα Άρθρα