Το διπλό ταμπλό με διαπραγματεύσεις και… ψάξιμο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το 1/3 του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται σήμερα για τον ΑΡΗ, χωρίς ακόμα την μεταγραφή της πρώτης γραμμής αλλά με πρόοδο σε ένα μέτωπο σχετικά… ήσυχο.

Πλην της κίνησης για το πρότζεκτ που λέγεται Λουίς; Πάλμα, οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν ολοκληρώσει κάποια άλλη μεταγραφή. Τη στιγμή όμως που κοντεύουν να εξαντλήσουν το πρώτο μισό του μήνα, έκαναν ήδη το επόμενο βήμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν ήδη στις πρώτες κρούσεις σε μεταγραφικούς στόχους και μπήκαν στη διαδικασία διαπραγματεύσεων για τις 3-4 κινήσεις που θα επιδιώξουν μέχρι τα τέλη του μήνα.

Στόχος είναι να υλοποιηθούν οι περισσότερες από αυτές -αν όχι όλες- ανάλογα με το αποτέλεσμα των επαφών, όπως επίσης και τις νέες περιπτώσεις που ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο ΑΡΗΣ δεν σταματάει το ψάξιμο και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προκύψουν πιο ενδιαφέρουσες επιλογές που ίσως διαφοροποιήσουν το σκηνικό ανά πάσα στιγμή. Μία διαδικασία που καθυστερεί τις όποιες εξελίξεις, παράλληλα όμως ίσως φέρει κάτι καλύτερο για την ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΡΗΣ έχει ρίξει το βάρος κατά σειρά σε στόπερ, φορ, επιτελικό μέσο και δεξιό μπακ, χωρίς να αποκλείει κάτι ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει και σε άλλες θέσεις, εν όψει και του καλοκαιριού.

Τα δεδομένα γύρω από τις μεταγραφές βρίσκονται πλέον σε ένα σημείο που δεν αποκλείουν τις εξελίξεις ακόμα και από μέσα σε μέρα, ανάλογα με την κατεύθυνση προς την οποία θα επιλέξει να πάει η ομάδα.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα