Το δύσκολο έργο και η πρόκληση για τον Παναγίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μιχάλης Παναγίδης έφτασε κοντά στην Κύπρο και τον Εθνικό Άχνας, σε έναν δανεισμό που επιθυμούσε τόσο ο ίδιος όσο και ο ΑΡΗΣ. Ένας δανεισμός, όμως, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Η εξέλιξη αυτή φυσικά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο οποίος άρχισε να βλέπει από τον Αύγουστο ότι πολύ δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής στον φετινό ΑΡΗ με τις επιλογές που υπάρχουν πλέον για τα άκρα της επίθεσης.

Μία κατάστασση υψηλού ανταγωνισμού με την οποία θα πρέπει να ζήσει για κάτι παραπάνω από τρεις μήνες, γνωρίζοντας τόσο αυτός όσο και ο ΑΡΗΣ ότι χρειάζεται χρόνο συμμετοχής μετά την… γνωριμία του με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο την περασμένη σεζόν και τις πολλές ευκαιρίες που πήρε πέρυσι από τον Άκη Μάντζιο.

Ο Παναγίδης πρόλαβε να βγάλει στο γήπεδο κάποια καλά στοιχεία, δείχνοντας βέβαια και στοιχεία του παιχνιδιού του που χρήζουν βελτίωσης και με κυριότερο την παραπάνω ουσία που πρέπει να βάλει στο επιθετικό κομμάτι. Περισσότερο θράσος…  Σε 16 παιχνίδια πέρυσι είχε 12 σουτ και μόλις 3 στον στόχο…

Ο ΑΡΗΣ πιστεύει στον πάικτη και για αυτό ήθελε να τον στείλει δανεικό… Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε όμως ο Παναγίδης καλείται να αξιοποιήσει το ανταγωνιστικό περιβάλλον που βιώνει καθημερινά και να πάρει πράγματα από αυτό ώστε να βελτιωθεί και να είναι έτοιμος όποτε τον χρειαστεί ο προπονητής. Είτε για τα εξτρέμ είτε ακόμα και για τη θέση πίσω από τον επιθετικό. Μία θέση που την γνωρίζει αρκετά καλά από την Κ-19 και μπορεί να λογιστεί ως εναλλακτική για αυτήν.

Προτεινόμενα Άρθρα