Το Εκουαδόρ κυριάρχησε, αλλά η Ολλανδία βγήκε κερδισμένη (vid)

από AllAboutARIS

Πάτησε την Ολλανδία αλλά την… πάτησε το Εκουαδόρ! Η ομάδα από τη Λατινική Αμερική δεν μάσησε από το προβάδισμα των «οράνιε» στο 6ο λεπτό, κυριάρχησε στο γήπεδο και θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και την ανατροπή, μένοντας τελικά στο 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που βολεύει περισσότερο την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ, η οποία ήταν ξανά απογοητευτική, αφού μετά την ισοπαλία χρειάζεται απλώς μία ισοπαλία απέναντι στο Κατάρ για να πάρει ένα από τα δύο εισιτήρια και με νίκη πιθανότατα να τερματίσει πρώτη.

Ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με την Ολλανδία ψάχνει το Εκουαδόρ τελευταία αγωνιστική, ενώ το Κατάρ αποκλείστηκε και μαθηματικά πλέον από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Εκρηκτική εκκίνηση για την Ολλανδία στο ματς που πήρε από νωρίς το προβάδισμα. Ήταν το 6ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Γκάκπο με βολίδα από τα όρια της περιοχής, νίκησε τον Γκαλίντεζ για το 1-0. Το Εκουαδόρ δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα από το γρήγορο γκολ των αντιπάλων και προσπαθούσε να σκοράρει κάποιο τέρμα.

Στο 24’ είχε μάλιστα μια μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Εστουπινιάν μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή και γύρισε αλλά ο Φαν Ντάικ τελευταία στιγμή απομάκρυνε την μπάλα. Στο 32’ ο Βαλένσια απείλησε ξανά την εστία του Νόπερτ, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική επέμβαση στη βολίδα του 33χρονου.

Ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους είχε πέσει, ωστόσο το Εκουαδόρ κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Εστουπινιάν στο 45+3’, αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο Πορόσο εμπόδιζε το οπτικό πεδίο του Νόπερτ. Κάπως έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τους Ολλανδούς να έχουν προβάδισμα (1-0) και το Εκουαδόρ να καλείται να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X