Το εντυπωσιακό μοντέλο από το Onlyfans που εκβίαζε τρεις παίκτες της Τσέλσι, απειλείται με φυλάκιση

από Σταμάτης Μουρελής

Τον προηγούμενο χρόνο ο Μέισον Μάουντ βίωσε μια άσχημη εμπειρία, αφού έπεσε θύμα διαδικτυακής παρενόχλησης. Ο Άγγλος μέσος της Τσέλσι είχε δεχτεί παρενόχληση από μια 22χρονο influencer, η οποία πλέον κινδυνεύει με φυλάκιση, ενώ η υπόθεση έχει πάρει ήδη τη δικαστική οδό.

Ο αριστερός μπακ των «μπλε», Μπεν Τσίλγουελ είχε διοργανώσει ένα πάρτι, όπου η Όρλα Σλόαν είχε γνωρίσει πολλούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ένας από αυτούς ήταν και ο Μάουντ, με τον οποίο και κοιμήθηκαν μαζί για πρώτη φορά.

Οι δυο τους συνέχισαν να επικοινωνούν για ακόμα έξι μήνες, αλλά η Σλόαν δεν αποδέχτηκε το γεγονός ότι έξι μήνες μετά ο Άγγλος πήρε την απόφαση να σταματήσει τη σχέση τους.

Για αρκετό καιρό λοιπόν ο Αγγλίδα influencer βομβάρδιζε τον 24χρονο με μηνύματα και κλήσεις και δεν σταμάτησε παρά τις παρακλήσεις του. Ο Μάουντ μάλιστα σε κάποιο σημείο αναγκάστηκε να αλλάξει 21 διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου για να πάψει να τον ενοχλεί η Σλόαν.

Η ίδια φαίνεται ότι παρενοχλούσε και τον Τσίλγουελ και τον Μπίλι Γκίλμουρ, ενώ και οι τρεις παίκτες δήλωσαν φοβισμένοι από τη συμπεριφορά της κοπέλας. Η οποία ήξερε και που έμεναν και που προπονούταν και απειλούσε ότι θα τους επισκεφτεί.

 

Πηγή: sportal.

Προτεινόμενα Άρθρα