Το… ευχαριστώ του Χαβίτο προς τους Έλληνες για την στήριξη (pic)

από AllAboutARIS

Η περιπέτεια της οικογένειας του Χαβίτο και η παραμονή του στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» αποτέλεσμα ένα θέμα συζήτησης εδώ και ημέρες, με τον πρώην Ισπανό άσο του ΑΡΗ και την οικογένεια του να μην μπορούν να πετάξουν για την πατρίδα τους. Τελικά όλα τελείωσαν θετικά και ο Χαβίτο έστειλε το δικό του μήνυμα για την στήριξη που δέχθηκε ο ίδιος και τα μέλη της οικογένειας του από τους Έλληνες αλλά και τους αρμόδιους φορείς που τον βοήθησαν.

«Αφού τελειώσουμε την Οδύσσεια μας και ξεκουραστούμε, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας έδωσαν το χέρι, επικοινώνησαν μαζί μας και μας έστειλαν μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης.
Ευχαριστούμε την κάλυψη και τη διάδοση που μας έδωσαν όλα τα ΜΜΕ μόλις έλαβαν γνώση της κατάστασής μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ισπανία.
Ευχαριστούμε την Πρεσβεία της Ισπανίας στην Αθήνα για τη συμμετοχή τους, καθώς και το Υπουργείο Υγείας της Junta de Extremadura, το Υπουργείο Υγείας της Κυβέρνησης της Ισπανίας και την Εθνική Αστυνομία του Τ4 του Διεθνούς Αεροδρομίου Adolfo Suárez στη Μαδρίτη.
Και φυσικά, ευχαριστώ τους Έλληνες που μας έκαναν να νιώθουμε πιο αγαπημένοι από ποτέ» αναφέρει το ποστ του Χαβίτο.


.
.

Προτεινόμενα Άρθρα