Το καλό και το κακό σενάριο για Ντουκουρέ

από AllAboutARIS

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, ο Σέικ Ντουκουρέ μετέβη στην Ισπανία προκειμένου να υποβληθεί στον ετήσιο έλεγχο από τον γιατρό που του έκανε την τελευταία επέμβαση στο γόνατό του.

Ο Ιβοριανός μέσος επιβαρύνθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχε και το χτύπημα στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και κρίθηκε σκόπιμο να γίνει τώρα αυτό το ταξίδι κι όχι τα Χριστούγεννα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Και από το αποτελέσματα αυτού του ελέγχου θα κριθούν πολλά για τον χρόνο επιστροφής του παίκτη σε αγωνιστική δράση.

Στο γόνατο του Ντουκουρέ υπάρχει μόσχευμα το οποίο είναι τοποθετημένο με ίνες. Εκεί ακριβώς θα γίνει ένας έλεγχος, μιας και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη έδειξε ότι υπάρχει οστεόφυτο (μικρό εξόγκωμα στις άκρες των οστών που αποτελεί μέρος της φυσιολογικής φθοράς τους).

Εκείνο που θα ελεγχθεί είναι κατά πόσα οι ίνες του μοσχεύματος έχουν επηρεαστεί ή έχουν πειραχτεί και… χαλάσει. Το καλό σενάριο είναι να μην είναι τόσο μεγάλη η φθορά, οπότε με έναν καθαρισμό του οστεόφυτου το πρόβλημα λύνεται. Το κακό από την άλλη είναι να υπάρχει μεγάλη φθορά οπότε τότε θα αποφασιστεί πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα