Το καρέ που δείχνει το καθαρό χέρι του Μαυρομάτη!

από AllAboutARIS

Ένα βράδυ που όλα πήγαν στραβά για τον ΑΡΗ στο Περιστέρι, όπου το ματς με τον Ατρόμητο αμαυρώθηκε από τα επεισόδια οπαδών των γηπεδούχων, την προκλητική στάση της Αστυνομίας και το… VAR.

Μέσα στο γήπεδο ο ΑΡΗΣ είδε πάλι το VAR να του στερεί ένα γκολ, με τον Μανούχο να… ανακαλύπτει χέρι του Φαμπιάνο σε μία φάση που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ από τον Ζαμπαλά να πάει να τη δει στο VAR.

Η φάση όντως δεν είναι εύκολη αλλά στο συγκεκριμένο καρέ (φωτό) φαίνεται ότι η μπάλα βρίσκει ξεκάθαρα στο χέρι του Μαυρομάτη και όχι του Φαμπιάνο! Άρα μιλάμε για πέναλτι και όχι παράβαση του του Βραζιλιάνου, κάτι που σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ έπρεπε να πάει στην άσπρη βούλα!Ένα καρέ το οποίο είχε και ο Μανούχος αλλά προφανώς… το άφησε στην άκρη!

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να μην ήταν πάλι όπως έπρεπε αγωνιστικά, πάλι όμως έπεσε θύμα διαιτητικών λαθών που έχουν πάψει εδώ και καιρό να είναι ανθρώπινα…

Για ακόμη μία εβδομάδα η διαιτησία αλλοιώνει παιχνίδι του ΑΡΗ, με το σερί να μεγαλώνει και τη στοχοποίηση της ομάδας να γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη!

Προτεινόμενα Άρθρα