Το κενό που απασχολεί ήδη…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πρωτάθλημα επανέρχεται σε μία εβδομάδα και μάλιστα με ντέρμπι για τον ΑΡΗ, ο οποίος φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό (05/01)

Εκείνο το παιχνίδι θα σημάνει και την έναρξη του κύκλου αγώνων που θα δώσει η ομάδα χωρίς τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, η απουσία του οποίου δημιουργεί ένα σταθερό κενό στην κορυφή της επίθεσης.

Από τη στιγμή που δεν διαφαίνεται στον ορίζονται κάποια κίνηση για φορ, -για την ώρα τουλάχιστον- ο Άκης Μάντζιος θα δουλέψει με ό,τι χει. Στην προκειμένη περίπτωση, τους Λόπεθ, Μάνο αλλά και τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο Ισπανός προορίζεται σταδιακά για να πάρει φανέλα βασικού και μέχρι να γίνει αυτό υπάρχει η επιλογή του Μάνου. Ο Έλληνας επιθετικός δυσκολεύεται ως αλλαγή να βρει τον καλό του εαυτό, ίσως όμως αυτό να αλλάξει με 1-2 παιχνίδια στην βασική ενδεκάδα και εφόσον τον επιλέξει ο Μάντζιος.

Φυσικά υπάρχει και η επιλογή του Μαντσίνι για να τα παιχνίδια στα οποία ο ΑΡΗΣ θα βρει τους χώρους για να τρέξει. Και ίσως αυτό της Λεωφόρου να είναι μία τέτοια περίπτωση.

Τις επόμενες μέρες θα φανεί και ποιά θα είναι η πρώτη επιλογή του Μάντζιου σε αυτή την εποχή που καλείται να ζει χωρίς τον Καμαρά…

Προτεινόμενα Άρθρα