Το κριτήριο των έτοιμων επιλογών…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα βρίσκεται προ των πυλών του ΑΡΗ και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του χειμώνα.

Είναι μία κίνηση εμπειρίας και ποιότητας, στην οποία παράλληλα αποτυπώνεται και ένα από τα βασικά κριτήρια που έχει θέσει ο Άλαν Πάρντιου για τις κινήσεις του Ιανουαρίου. Το κριτήριο της ετοιμότητας…

Ο Άγγλος τεχνικός έχει διακρίνει τα λίγα αλλά σημαντικά κενά του ρόστερ, τα οποία για αυτόν θα ήταν ιδανικό να καλυφθούν με παίκτες που δεν θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να μπουν στα πλάνα του.

Ο ΑΡΗΣ έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα από τα τέλη Δεκέμβρη μέχρι και το Μάρτιο, ειδικά εάν προχωρήσει στο Κύπελλο. Για αυτό και ο Πάρντιου έχει θέσει ως προτεραιότητα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που η κατάστασή τους  θα τους επιτρέψει να αγωνιστούν σχετικά άμεσα. Οπως δηλαδή ο Νταρίντα. Ένα στοιχείο που τσεκάρει σε κάθε περίπτωση παίκτη που έχει περάσει μέχρι στιγμής από το “μικροσκόπιό” του.

Φυσικά δε. θα πει “όχι” σε άλλες περιπτώσεις -ανάλογα με την κατάσταση ενός παίκτη- αρκεί να πληροί τα ποδοσφαιρικά κριτήρια και να “κουμπώνει” στις ανάγκες της ομάδας.

Τόσο το κριτήριο της ετοιμότητας όσο και τα υπόλοιπα αυξάνουν ακόμα παραπάνω τον βαθμό δυσκολίας των κινήσεων του ΑΡΗ για τον Ιανουάριο, ο οποίος από μόνος του είναι ένας δύσκολος μήνας λόγω των περιορισμένων επιλογών.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X