Το μέλλον του Παναγίδη και ο Εθνικός Άχνας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η τελική ευθεία των μεταγραφών κάνει ακόμα πιο έντονο το ενδιαφέρον για τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ του ΑΡΗ, από το οποίο όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις. Έστω και προσωρινές.

Μία τέτοια δεν αποκλείεται να είναι του Μιχάλη Παναγίδη, ο οποίος έχει αρκετό ανταγωνισμό μπροστά του με την προσθήκη του Σίστο αλλά και το… μπαμ με τον Κλέιτον Ντιαντί.

Ο ΑΡΗΣ μετράει επτά εξτρέμ πριν το φινάλε των μεταγραφών, όσον αφορά δύο θέσεις… Το νούμερο είναι μεγάλο και ειδικά στην περίπτωση του Παναγίδη κρίνεται ότι δύσκολα θα βρει φέτος χρόνο συμμετοχής.

Η ομάδα δεν θέλει να ξεφορτωθεί τον νεαρό εξτρέμ, καθώς πιστεύει στην εξέλιξή του μετά την πρώτη χρονιά… γνωριμίας του με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τα θετικά δείγματα που έδειξε. Για αυτό και έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του και τον δανεισμό του σε κάποια ομάδα, με το φαβορί αυτή τη στιγμή να είναι ο Εθνικός Άχνας.

Οι Κύπριοι ενδιαφέρονται για την περίπτωση του διεθνή μεσοεπιθετικού, υπάρχουν ήδη επαφές και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες το θέμα να κλείσει οριστικά για να ακολουθήσει το ταξίδι του Παναγίδη στην Κύπρο.

Η ομάδα της Κύπρου δεν είναι η μόνη ενδιαφέρομενη αλλά αυτή τη στιγμή έχει το προβάδισμα και άμεσα θα ξεκαθαρίσει ο δανεισμός του ή όχι στον σύλλογο της Λεμεσού.

 

Προτεινόμενα Άρθρα