Το μέτωπο των ανανεώσεων και η διαχείριση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ιούλιος μπήκε και όσα συμβόλαια έληγαν στον ΑΡΗ αποτελούν και τυπικά παρελθόν. Το ουσιαστικό της υπόθεσης όμως είναι μία άλλη κουβέντα, ειδικά όταν μιλάμε για τους Ματίγια, Δεληζήση και Γκάμα

Οι περιπτώσεις τους δεν φαίνεται να προχωρούν αλλά παράλληλα δεν κλείνουν κιόλας. Για αυτό και οι επόμενες μέρες -κυρίως η επόμενη εβδομάδα- είναι πιθανό να φέρουν οριστικές εξελίξεις. Είτε θετικά είτε αρνητικά.

Με τον Ματίγια η διαφορά υπάρχει ακόμα και εάν ο παίκτης παραμείνει αμετακίνητος τότε πολύ δύσκολα θα αυξηθούν οι πιθανότητες παραμονής τους στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Το θέμα του Γκάμα μοιάζει να έχει επίσημες λίγες πιθανότητες αλλά δεν αποκλείεται κάποια ανατροπή τα επόμενα 24ωρα.

Οι δύο παραπάνω περιπτώσεις έχουν άμεση συνάρτηση με το οικονομικό, σε αντίθεση με εκείνη του Δεληζήση.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ δεν έχει συμβόλαιο από σήμερα αλλά η υπόθεσή του παραμένει ανοικτή. Κουβέντα έχει γίνει αλλά παραμένει στάσιμη εδώ και καιρό. Ισως όμως ανοίξει ξανά όταν πλησιάζει η επιστροφή της ομάδας από την Αυστρία. Ο Καρυπίδης θέλει να τον κρατήσει εδώ και να κλείσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο ίδιος ο παίκτης.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να διαχειριστεί με τον απαιτούμενο σεβασμό την περίπτωση του Δεληζήση, λόγω της προσφοράς του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Είτε δηλαδή να του δώσει την ευκαιρία να κλείσει εδώ την καριέρα του είτε να τον αποχαιρετήσει με τον κατάλληλο τρόπο. Κάτι που ισχύει επίσης και για τους Ματίγια-Γκάμα, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα στην ομάδα την τελευταία τετραετία.

Προτεινόμενα Άρθρα