Το μέτωπο των αποχωρήσεων… και των δανεισμών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να λύσει για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο το συμβόλαιο του Ντομαγκόι Πάβιτσιτς…

Για ακόμη μία φορά οι “κιτρινόμαυροι” κατέφυγαν στη λύση του δανεισμού με τον Κροάτη, ο οποίος ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τη Σαράγεβο.

Έστω και με αυτόν τον τρόπο η ομάδα ανοίγει χώρο το salary cap της σεζόν και γλιτώνει κάποια χρήματα από το μέτωπο των αποχωρήσεων, το οποίο διαχειρίζεται παράλληλα με αυτό της ενίσχυσης.

Ο Ρούμπεν Πάρντο δεν θα ακολουθήσει όπως φαίνεται το ίδιο δρομολόγιο με τον Πάβιτσιτς. Οι περισσότερες αγορές έχουν κλείσει και πρωτίστως η ισπανική που θα ενδιέφερε τον παίκτη, ο οποίος μένοντας δίνει έστω ένα παραπάνω βάθος σε κάποιες θέσεις αλλά δύσκολα θα βρει χρόνο στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Από εκεί και πέρα υπάρχει το μέτωπο του Μιχάλη Παναγίδη. Ο νεαρός εξτρέμ λείπει αυτές τις μέρες με την Εθνική Ελπίδων, με τον δανεισμό του στον Εθνικό Άχνας να εκκρεμεί.

Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους Κύπριους και απομένει το “οκ” του ΑΡΗ ώστε με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη να κάνει βαλίτσες για Κύπρο. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και με τον Αγοραστό, είτε ως δανεικός είτε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Προτεινόμενα Άρθρα