Το μισάωρο έγινε 45λεπτο…

από AllAboutARIS

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα έφερε τον ΑΡΗ σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Δεν του απαγόρευσε όμως να κρατήσει και κάποια θετικά, όπως το πρώτο μισάωρο.

Για περίπου 30 λεπτά η ομάδα ήταν κυρίαρχη κόντρα στους “πράσινους” και με μπόλικη ουσία στο παιχνίδι της.

Ένα από τα στοιχήματά που είχε εν όψει ΟΦΗ ήταν να διευρύνει εκείνο το καλό διάστημα ώστε να πετύχει τον στόχο της και να κάνει από το πρώτο μέρος ό,τι δεν έγινε με τους “πράσινους”. Δηλαδή να “καθαρίσει” το παιχνίδι από νωρίς.

Ο ΑΡΗΣ για ένα 45λεπτο είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς και την αποτελεσματικότητα που χρειαζόταν στις φάσεις που δημιούργησε ώστε να πάρει σκορ ασφαλείας από το πρώτο μέρος και να μην αφήσει πολλά περιθώρια στον ΟΦΗ.

Από τα παραπάνω φαίνεται επίσης ότι η ομάδα επαναφέρει μέσα στο γήπεδο τις υψηλές εντάσεις που μπορεί να “βγάλει” και έχασε μέσα στον Ιανουάριο λόγω των βεβαρημένων προπονήσεων που προστέθηκαν σε ένα ήδη γεμάτο πρόγραμμα με ένα ματς ανά 3-4 μέρες.

Η εξέλιξη του ΑΡΗ στα τελευταία δύο παιχνίδια αφήνει παράθυρο αισιοδοξίας ώστε να παρουσιάσει ανάλογη εικόνα για παραπάνω από ένα ημίχρονο στη συνέχεια και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X