Το νέο αστέρι της Μπάρτσα πέρασε από τα χέρια… Κιτρινόμαυρου

Ο Λαμίν Γιαμάλ Νασράουι είναι το next big thing της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ισπανίας. Πριν από μερικές ημέρες στην Τιφλίδα έγινε ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο με την «φούριας ρόχας» σκοράροντας γκολ σε ηλικία 16 ετών και 57 ημερών.

Πρόκειται για ένα παιδί που «μεγάλωσε» στην περίφημη Μασία, εκεί όπου για ένα διάστημα είχε ως προπονητή κι έναν άνθρωπο που πλέον εργάζεται στον ΑΡΗ. Τον Άλμπερτ Πούιγκ, ο οποίος είναι στο τεχνικό επιτελείο των Κιτρινόμαυρων.

Η AS, παρουσίασε ένα αφιέρωμα στον πιτσιρικά και μεταξύ άλλων, ζήτησε τη γνώμη του Καταλανού τεχνικού, που τον είχε σαν παίκτη στα «μικρά» της Μπάρτσα:

«Κάνει ιδιοφυή πράγματα γιατί δεν έχει κανένα παιχνίδι που να τον καθορίζει: πασάρει, ντριμπλάρει και τελειώνει τις φάσεις και με τα δύο πόδια», δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα.

Ο ΟΦΗ πήρε… παλιό αντίπαλο του ΑΡΗ
Προηγούμενο άρθρο Ο ΟΦΗ πήρε… παλιό αντίπαλο του ΑΡΗ
Επόμενο άρθρο Super League 2: Το πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος
Super League 2: Το πρόγραμμα του φετινού πρωταθλήματος

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News