Το… πακέτο των 4+1 αγώνων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό θα σημάνει την επιστροφή των επίσημων υποχρεώσεων του ΑΡΗ και παράλληλα έναν συγκεκριμένο κύκλο αγώνων για τους “κιτρινόμαυρους”.

Το καλεντάρι του 2023 έχει ακόμα μία διακοπή λόγω Εθνικών από τις 12 ως τις 26 Νοεμβρίου που οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, δίνοντας λίγο ακόμα χρόνο σε Μάντζιο και τραυματίες.

Μέχρι εκείνη τη διακοπή ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να δώσει πέντε αγώνες. Τέσσερις για το πρωτάθλημα και έναν για το Κύπελλο μετά το ματς της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα σύνολο πέντε αγώνων που στην πλειοψηφία τους είναι θεωρητικά βατοί και στο χέρι της ομάδας για να κάνει ακόμα και το απόλυτο.

Η δύσκολη “έξοδος”… ευκαιρία στις Σέρρες

Αυτό το σερί αγώνων ξεκινάει ίσως με την πιο δύσκολη αποστολή από τις προσεχείς για τον ΑΡΗ, απέναντι σε έναν ανεβασμένο Πανσερραϊκό και σε μία έδρα που δεν είναι τόσο εύκολη.

Είναι όμως μία ευκαιρία για τον ΑΡΗ ώστε με νίκη να πάει ιδανικά στα διαδοχικά εντός έδρας ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο, πριν ρίξει αυλαία σε αυτή την σειρά αγώνων με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό

Η… διαβολοβδομάδα και η διαχείριση

Ακόμα ο ΑΡΗΣ δεν ξέρει αντίπαλο αλλά από τις 28 του μήνα και για μία εβδομάδα θα κληθεί να δώσει τρεις αγώνες. Αυτό σημαίνει και συγκεκριμένη διαχείριση από τον Μάντζιο σε κάποιες θέσεις και αυτές του φορ και των στόπερ να τον απασχολούν περισσότερο.

Η πολυτέλεια για ανάσες στον Μορόν δεν είναι μεγάλη όπως και η αξιοποίηση του Οντουμπάζιο στο κέντρο της άμυνας, οπότε ο Έλληνας τεχνικός έχει δύσκολη αποστολή η οποία θα εξαρτηθεί και τον αντίπαλο της ομάδας στην 6η φάση του Κυπέλλου.

Για το φορ πάντως υπάρχει ο Σαμόρα και ο Χριστοδουλόπουλος, τους οποίους ο Μάντζιος καλείται να έχει έτοιμους για το “9” μέχρι να έρθει ο Ιανουάριος και να… φέρει έναν ακόμα επιθετικό στο ρόστερ.

Προτεινόμενα Άρθρα