Το παλεύει για… πρόωρες αφίξεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την ώρα που ο ΑΡΗΣ ταξιδεύει σήμερα στα 3-5 Πηγάδια για το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του, όλα περιστρέφονται ακόμα γύρω από το μεταγραφικό.

Η απόφαση του CAS για παράταση μέχρι τις 16 Ιουλίου ανοίγει ακόμα περισσότερο το “παράθυρο” της ενίσχυσης του ρόστερ, αφού η εκτίμηση όλων είναι ότι η απόφαση αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα. Κάτι που αυτόματα θα δώσει στον ΑΡΗ τη δυνατότητα να υλοποιήσει τις κινήσεις του από την 1η Ιουλίου.

Μέχρι τότε βέβαια οι “κιτρινόμαυροι” είναι αναγκασμένοι να περιμένουν, όμως δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και προσπαθούν να επισπεύσουν κάπως τα πράγματα.

Η προσπάθεια αυτή έχει να κάνει με την άφιξη κάποιων παικτών κάπως πρόωρα και συγκεκριμένα πριν την 1η του Ιούλη, ώστε να ακολουθήσουν την ομάδα στην Αυστρία και να παίξουν στα φιλικά, με στόχο να είναι ετοιμοπόλεμοι για τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες κόντρα στην Αστάνα.

Όσο υπάρχει ακόμα το CAS στη μέση, η παραπάνω διαδικασία μόνο εύκολη δεν είναι. Οποιαδήποτε κίνηση του ΑΡΗ πριν την 1η Ιουλίου, περιλαμβάνει και τον αστερίσκο του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Στην Αλκμήνης πάντως το παλεύουν ώστε την επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν αφίξεις. Αν και με τα τωρινά δεδομένα, φαίνεται δύσκολο. Όχι όμως και απίθανο…

Προτεινόμενα Άρθρα