Το παλεύει μέρες και δεν θα τα παρατήσει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ αριθμητικά δεν μπορεί να πει ότι δεν έχει επιλογές στα εξτρέμ… Από εκεί και πέρα όμως είναι η ποιότητα των επιλογών και φυσικά το πιθανό ενδεχόμενο αποχώρησης τους Λουίς Πάμα για Ευρώπη ή Αραβία.

Στην Αλκμήνης ήθελαν να είναι προετοιμασμένοι, για αυτό τις τελευταίες δύο εβδομάδες κοιτούν διαρκών εξτρέμ και ξεχώρισαν τον Σάμι Σουλεϊμάνοφ.

Εξ αρχής ο Ρώσος αποτέλεσε την πρώτη επιλογή της ομάδας, με τον Μάρκος Πάουλο να έρχεται από πίσω ως δεύτερη λύση αλλά αρκετά ποιοτική και αυτή.

Ο παίκτης της Κράσνονταρ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν τις επαφές με την πλευρά του και γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται για μία τόσο εύκολη περίπτωση.

Σύμμαχος  είναι η επιθυμία των Ρώσων να παραχωρήσουν τον παίκτη όπως και πέρυσι, ενώ ο ΑΡΗΣ έκανε το ψάξιμό του και μέσω του Νίκου Αμανατίδη ο οποίος είναι ο γυμναστής της Κράσνονταρ από πέρυσι.

Φυσικά υπάρχουν εναλλακτικές όμως οι “κιτρινόμαυροι” παλεύουν για τον Σουλεϊμάνοφ και ελπίζουν ότι θα τον πείσουν να δοκιμάσει την τύχη του στην Ελλάδα, μετά το περσινό του πέρασμα από τη Χαποέλ Μπερ Σεβά ως δανεικός.

Ο αριστεροπόδαρος άσσος αγωνίζεται βέβαια κυρίως ως δειξός εξτρέμ -εκεί υπάρχει ο Κάρλσον- αλλά έχει και παιχνίδια στα αριστερά.

 

Προτεινόμενα Άρθρα