Το… πατάει τις επόμενες μέρες – Χρόνος και στους τραυματίες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η διαφαινόμενη αναβολή της 14ης αγωνιστικής διαφοροποιεί το πρόγραμμα του ΑΡΗ τις επόμενες μέρες και με φόντο το Σαββατοκύριακο.

Η διεξαγωγή του αγώνα με τον ΟΦΗ ήταν βασικό θέμα συζήτησης στη χθεσινή προπόνηση, τόσο ανάμεσα στους παίκτες όσο και ανάμεσα στα μέλη του τεχνικού τιμ που καλούνται να αποφασίσουν και πώς θα κινηθούν τις επόμενες μέρες.

Ένα οικογενειακό διπλό με την Κ-19 αποτελεί σίγουρα επιλογή αλλά απ’ ότι φαίνεται τα ματς των τμημάτων υποδομής θα γίνουν κανονικά όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος έχει ως μονόδρομο τις προπονήσεις, αξιοποιώντας αυτές τις μέρες για να ανεβάσει λίγο παραπάνω τους ρυθμούς και να δουλέψει τόσο σε γενικό όσο και σε ειδικό πλαίσιο με τους παίκτες μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που θα υπάρχει ένα ρεπό.

Παράλληλα αυτή η αναβολή ευνοεί και τους τραυματίες που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο, αλλά με τους περισσότερους -αν όχι όλους- να αναμένονται στις αρχές του 2024.

Στον ΑΡΗ φυσικά λειτουργούν για την ώρα έχοντας ως δεδομένο ότι θα παίξουν τη Δευτέρα, περιμένοντας παράλληλα και τον τρόπο που θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα εάν υπάρχει αναβολή το επόμενο ΣΚ και κυρίως από την αγωνιστική την οποία θα συνεχιστεί.

Ο ΚΑΠ πάντως πάνω σε αυτό σημειώνει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το πρωτάθλημα συνεχίζεται ως έχει, δηλαδή με την πρεμιέρα του 2ου γύρου στην προκειμένη περίπτωση.

 

Προτεινόμενα Άρθρα