Το πλάνο του “άσου”

από Νίκος Παπαδόπουλος

“Μεταγραφές από το τέρμα ως την επίθεση¨ είπε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα μέσα στα πολλά που ανέφερε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Δεν ήταν λίγοι φυσικά αυτοί που στάθηκαν στη θέση του τερματοφύλακα και αναρωτήθηκαν ποιοί ακριβώς είναι οι σκοποί του ΑΡΗ.

Το πιο πρόσφατο δεδομένο είναι οι επαφές με την πλευρά του Μάριου Σιαμπάνη ώστε να παραμείνει, αποτελώντας και εισήγηση του προπονητή. Από πλευράς παίκτη υπάρχει θετική διάθεση, αρκεί να βρεθεί σημείο ταύτισης στο οικονομικό και διαπιστώσει ο 23χρονος ότι θα έχει ρόλο στον ΑΡΗ της νέας σεζόν.

Ο στόχος του ΑΡΗ είναι να έχει ως βάση το δίδυμο Κουέστα-Σιαμπάνη και παράλληλα να συμπληρώσει την τριάδα με έναν τερματοφύλακα που θα βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από αυτό του Καρακασίδη. Μία πιο έτοιμη επιλογή ώστε να σχηματιστεί μία ανταγωνιστική τριάδα.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι αναζητήσεις του Παλίκουτσα, οι οποίες φυσικά θα διαφοροποιηθούν εάν ο Σιαμπάνης δεν παραμείνει. Σε αυτό το σενάριο ο ΑΡΗΣ θα βγει στην αγορά για έναν τερματοφύλακα ισάξιο του Κουέστα και με βασικό “θέλω” την ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια.

Προτεινόμενα Άρθρα