Το ποδόσφαιρο επέστρεψε κάτι στον Ντουκουρέ…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρεις μήνες παρά κάτι από το τελευταίο του παιχνίδι. Ακόμη μία ζημιά σε ένα ήδη επιβαρυμένο γόνατο. Νέες θεραπείες, νέα ερωτηματικά..

Ο Σεΐκ Ντουκουρέ βρέθηκε το προηγούμενο δίμηνο αντιμέτωπος με τον δικό του “δαίμονα” για ακόμη μία φορά. Το γόνατό του υπέστη νέο χτύπημα, το οποίο τον πήγε κι άλλο πίσω. Αυτός όμως κοιτάει μόνο μπροστά.

Ο ΑΡΗΣ έφτασε μία ανάσα από τις επαφές για το “διαζύγιο” με τον Αφρικανό. Η θέλησή του όμως και η εκτίμηση του Πάρντιου τον διατηρούν σε ενεργό ρόλο όσον αφορά το ροτέισον και του άνοιξαν την πόρτα για το χθεσινό φιλικό με τη Μακάμπι Χάιφα.

Τα περίπου 20 λεπτά που ήταν το αρχικό πλάνο ώστε να πάρει ξανά χρόνο στα πόδια του και να τονώσει την ψυχολογία του, εξελίχθηκαν σε κάτι παραπάνω.

Το γκολ που πετυχαίνει είναι ίσως κάτι που του επιστρέφει το ποδόσφαιρο για όσα έχει υποστεί και την δοκιμασία να παίζει μόνιμα με τον πόνο.

Ο Πάρντιου τον υπολογίζει και δικαιώνεται. Κανείς δεν ξέρει εάν θα μπορέσει να δώσει κάτι παραπάνω από 20λεπτα ή αν το γόνατό του θα βγάλει κάποιο νέο πρόβλημα. Ο,τι και να γίνει όμως, ο Ντουκουρέ έχει ήδη πάνω του τη “στάμπα” του μαχητή, πέραν από εκείνη του επαγγελματία. Και χθες είχε το καλύτερο μπουστάρισμα που θα μπορούσε εν όψει της συνέχειας…

 

Προτεινόμενα Άρθρα