Το πρόγραμμα επανένταξης και αξιολόγησης του Αλί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με νέο πρόσωπο τον Μοχανάντ Αλί επέστρεψε ο ΑΡΗΣ χθες στις προπονήσεις, ξεκινώντας παράλληλα την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιρακινός επέστρεψε στο Ρύσιο επτά μήνες τον σοβαρό τραυματισμό του και το ταξίδι του στην Αυστρία όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και έκανε το μεγαλύτερο κομμάτι της αποθεραπείας του.

Με την επιστροφή του, ο 21χρονος επιθετικός βρήκε και έναν νέο προπονητή αφού άφησε τον ΑΡΗ με Μάντζιο και τον βρήκε με Μπούργος στον πάγκο του. Οι δυό τους είχαν μία πρώτη γνωριμία χθες, πριν ξεκινήσει το ατομικό του πρόγραμμα και το οποίο θα ακολουθεί μέχρι νεοτέρας.

Από σήμερα ο Αλί θα περάσει και από το “μικροσκόπιο” του ιατρικού τιμ, το οποίο θα αξιολογήσει την κατάστασή του και θα ενημερώσει το τεχνικό τιμ ώστε να τον διαχειριστεί αναλόγως.

Η κρισιμότητα των επόμενων αγώνων δεν βοηθάει ώστε ο παίκτης να πάρει κάποια ευκαιρία, ενώ είναι δεδομένο ότι χρειάζεται και έναν κύκλο κανονικών προπονήσεων για α γίνει αυτό.

Τις επόμενες μέρες στον ΑΡΗ θα έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον παίκτη και θα φανεί ο τρόπος που θα προσεγγίσει ο Μπούργος την περίπτωσή του.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα