Το πρόγραμμα των Γκάλη-Καρυπίδη στις ΗΠΑ

από AllAboutARIS

Η ιστοσελίδα Hellenic DNA που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και ασχολείται με θέματα της ελληνικής ομογένειας και δη στην ΗΠΑ, φιλοξένησε ένα θέμα σχετικό με την παρουσία των Νίκου Γκάλη και Θόδωρου Καρυπίδη στο Σικάγο, παρουσιάζοντας μέρος του προγράμματός τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

Ο αθλητής “μύθος” που ένωσε και ενέπνευσε όσο κανένας αθλητής τους Έλληνες όλου του κόσμου, θα παρευρεθεί στο Σικάγο, για την 203η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Ο Νίκος Γκάλης, ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, καλεσμένος του Γενικού Προξένου της Ελλάδος στο Σικάγο, κ. Εμμανουήλ Κουμπαράκη, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην επίσημη δεξίωση της Αρχής για την Εθνική εορτή, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, στο Union League Club.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος Μάνος Κουμπαράκης, θα υποδεχθεί στο στο αεροδρόμιο του Σικάγο ,τον Νίκο Γκάλη και τον επιστήθιο φίλο του, Στάθη Ρούσσο που θα ταξιδέψουν μαζί από την Θεσσαλονίκη, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ήδη, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρος Καρυπίδης, βρίσκεται στην Αμερική και τους περιμένει για να είναι όλοι μαζί στην επίσημη εκδήλωση του Γενικού Προξενείου στο Σικάγο.

Ο Νίκος Γκάλης μεταβαίνει ξανά στην Αμερική 7 χρόνια μετά την απόλυτη στιγμή της καταξίωσής του και την είσοδό του στο Hall of Fame τον Σεπτέμβριο του 2017.

Τέλος να προσθέσουμε πως η παρέλαση στο Σικάγο για την 203η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου, στο Greektown. Μια περιοχή η οποία θεωρείται μια από τις πιο αντιπροσωπευτικές συνοικίες του Απόδημου Ελληνισμού παγκοσμίως.

 

Προτεινόμενα Άρθρα