Το πρότζεκτ μεγαλώνει…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Θεόδωρος Καρυπίδης προκαλούσε τις αντιδράσεις αρκετών με τις δηλώσεις όσον αφορά τους νέους παίκτες και την άποψή του πάνω στο κομμάτι των ακαδημιών.

Μία δήλωση σίγουρα δεν άρεσε αλλά δεν σήμαινε και ακριβώς ότι ο ΑΡΗΣ δεν σκοπεύει να ασχοληθεί γενικά με τις ακαδημίες. Και αυτό διότι την ίδια στιγμή ήδη γίνονταν κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση και οδηγεί στο συμπέρασμα ότι εν τέλει άλλο πράγμα είχε στο μυαλό του ο ισχυρός ιδιοκτήτης της ομάδας και με άλλον τρόπο το διατύπωσε.

Ηταν η περίοδοςπου ήδη είχε δρομολγηθεί η προέκταση του Ρυσίου με δύο ακόμα γήπεδα με σκοπό να φιλοξενούνται και τα τμήματα υποδομής ή οι ακαδημίες στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας ενώ η πιο… ηχηρή συνέχεια ήρθε με το ARIS Scoccer School που από χθες έβαλε ακόμα ένα μέλος στην οικογένειά του. Τον ΑΡΗ Καβαλαρίου.

Ο ΑΡΗΣ αποφάσισε να ξεφύγει από τα στενά πλαίσια της Θεσσαλονίκης και με… κράχτη το όνομά του ίδρυσε ένα δίκτυο το οποίο έχει ήδη ανταπόκριση και ο στόχος είναι να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, με ακαδημίες από πολλές περιοχές της Ελλάδας που θέλουν να συνεργαστούν με το κλαμπ.

Μία κίνηση που είναι ακόμα στις αρχές, έχει δρόμο μπροστά της αλλά σίγουρα έχει ξεκινήσει καλά, κάνοντας παράλληλα “κλικ” και στον κόσμο που βλέπει ότι η ομάδα αποκτάει εξτρά “δεξαμένες” άντλησης νεαρών ποδοσφαιριστών στο μέλλον.

Προτεινόμενα Άρθρα