Το πρώτο θέμα του Μάντζιου είναι το 19/30

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ επιστρέψει αύριο στις προπονήσεις και την Παρασκευή αναχωρεί για την Πτολεμαΐδα όπου θα μείνει για έξι μέρες, βάζοντας τις πρώτες βάσεις των αλλαγών που θέλει να φέρει ο Άκης Μάντζιος.

Ο 54χρονος τεχνικός καλείται να αλλάξει πολλά, να διορθώσει και να δουλέψει ώστε να φέρει την ομάδα ακόμα πιο κοντά στα δικά του “θέλω. Πρωτίστως όμως πρέπει να φτιάξει… μία ομάδα.

Με την ολοκλήρωση των μεταγραφών ο Μάντζιος έχει ένα ρόστερ 30 παικτών, 19 εκ των οποίων ήρθαν το φετινό καλοκαίρι και μέχρι τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

Ο Μάντζιος καλείται να διαχειριστεί μία ομάδα με λίγες σταθερές και αλλαγμένη κατά 2/3 σε σχέση με πέρυσι. Μία ομάδα που είναι πολύ καινούργια και παράλληλα τον τελευταίο μήνα έχει μπει σε ένα νέο καθεστώς με την αλλαγή προπονητή.

Αυτό δυσκολεύει αρκετά το έργο του Έλληνα τεχνικού αλλά δεν το κάνει και ακατόρθωτο. Θέλει χρόνο, με τα μέχρι τώρα δείγματα να είναι θετικά αλλά όχι και αρκετά. Η πρόοδος όμως στο “δέσιμο” του συνόλου θα έχει θετική επιρροή και στα υπόλοιπα που θέλει να δουλέψει ο Μάντζιος.

Προτεινόμενα Άρθρα