Το… πόκερ για Γκαρθία και η διορία που πέρασε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οταν μία μετακίνηση ποδοσφαιριστή εμπλέκει δύο ομάδες, τότε είναι δεδομένο ότι χρειάζεται χρόνος και ότι το θέμα θα “τραβήξει”.

Ετσι είναι πάνω-κάτω τα δεδομένα και στην υπόθεση του Μάνου Γκαρθία, η οποία δεν αποδεικνύεται τόσο απλή και ο λόγος είναι η Σπόρτινγκ Χιχόν.

Οι Ισπανοί θέλουν να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του 24χρονου άσσου και φυσικά να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους, προσπαθώντας να φέρουν τον ΑΡΗ προς τα δικά τους “θέλω”.

Μπορεί δημοσιεύματα από τη χώρα της Ιβηρικής να έκαναν λόγο για αρνητική απάντηση του ποδοσφαιριστή, όμως κάτι τέτοιο δεν φάινεται να ισχύει.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης πιέζει αρκετά τα τελευταία 24ωρα ώστε να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή  και δεν δείχνει διάθεση να τα παρατήσει τόσο εύκολα, με την συγκρατημένη αισιοδοξία των προηγούμενων ημερών να διατηρείται.

Παράλληλα χθες εξέπνευσε και ο όρος που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γκαρθία και του έδινε το δικαίωμα να φύγει δανεισκός σε οποιαδήποτε ομάδα 1ης κατηγορίας επιθυμούσε, κάτι που σημαίνει ότι το μέλλον του για τη νέα σεζόν δεν καθορίζεται πλέον στον απόλυτο βαθμό από αυτόν όπως πριν…

Προτεινόμενα Άρθρα